Hydrateren op vakantie met de Air Up

Water drinken blijft voor veel mensen nog een hele uitdaging. Water heeft vaak nog een “saai” en “suf” imago, maar het is toch echt ontzettend belangrijk om, als volwassene, minimaal 1,5 liter water te drinken.


Milieuvervuiling

Maar hoe kun je water drinken dan toch leuker en misschien zelfs wel lekkerder maken? Je kunt kiezen voor bruisend of plat mineraalwater, maar ook een toevoeging van een smaak kan wonderen doen. Alleen zitten deze waterdrankjes vaak in plastic flesjes en deze zorgen op hun beurt weer voor een héleboel onnodig plastic verbruik in de wereld. Plastic zorgt namelijk dagelijks voor ruim 7 miljoen kilo afval en is hiermee één van de grootste vervuilers van ons milieu!


Het begint bij jezelf

Hoewel we niet de hele wereld in ons eentje kunnen veranderen, begint een betere wereld wel bij jezelf. Deze stap kun je zetten door een fles te kiezen die je kan hergebruiken, zoals de Air Up. Een BPA-vrije waterfles die 100% recyclebaar is. Wist je dat een hervulbare fles ook nog eens 500 keer goedkoper is dan elke keer een losse fles kopen? Win-win!Smaak door natuurlijke aroma’s

Maar wat is een Air Up? Air Up is een nieuw, revolutionair concept om water drinken makkelijker, leuker en lekkerder te maken! Naast de BPA-vrije waterfles krijg je “pods” met natuurlijke aroma’s. Deze worden gewonnen uit vruchten, planten en kruiden. Door de geur die ze afgeven, prikkelen ze de hersenen, waardoor die denken dat je als het ware “limonade” drinkt. Air Up biedt op dit moment 10 verschillende smaken “pods” aan, waaronder Cola! Ook helpt de Air Up om gemakkelijk aan jouw 1,5 liter vocht te komen. In een fles kan namelijk 650 ml water. Als je dus 2x jouw fles vult en leeg drinkt, zit je al bijna aan de minimale hoeveelheid water per dag!Overal veilig water

Maar je kunt niet overal water tappen of uit de kraan drinken als je op reis bent. Hoe los je dat dan op? Binnen Nederland kun je in principe overal uit de kraan drinken, maar ben je onderweg en vind je een toilet in een benzinestation toch niet helemaal geweldig? Dan kun je via drinkwaterkaart.nl meer dan 1750 gratis watertappunten in Nederland vinden. Ben je in het buitenland op zoek naar een plek om je Air Up te vullen? Download de Refill app op Android of IOS binnen Europa.


Dit artikel is in samenwerking met Air Up GmbH. Fotografie Air Up GmbH.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

2020 @ True Blue by Demi | All rights reserved