Jouw eigen notitieboekje

Een notitieboekje wordt natuurlijk vooral gebruikt om korte aantekeningen in te maken, maar er is zoveel meer mogelijk met een notitieboekje. Denk bijvoorbeeld aan een reisboekje waarin je hoogtepunten en locaties opschrijft waar je misschien later nog naar terug kan keren. Maar ook to-do lijstjes doen het altijd erg goed in een notitieboekje.


Mijn notitieboekjes

Ik ben dól op notitieboeken. Ik gebruik ze voor verschillende doeleinden, maar vooral om

hotspots, zoals hotels, restaurants of locaties, in op te schrijven. Dit kunnen hotspots zijn waar ik al eens ben geweest of die ik graag eens wil bezoeken. Hiervoor hoef ik enkel mijn notitieboekje erbij te pakken als we eens een weekend weg willen gaan.

Daarnaast maak ik elk jaar een to-do lijst met alle dingen die ik dat jaar wil doen, zoals quad

rijden, naar een specifieke sauna of een mooi hotel. Helaas viel de to-do lijst van afgelopen jaar een klein beetje in het water, maar ik hoop dit jaar zéker weer wat activiteiten af te kunnen vinken! Ik heb dus altijd notitieboekjes om mij heen, ook altijd verschillende, omdat ik notitieboekjes voor bijna alles gebruik. Ik heb een notitieboekje voor het reizen, voor mijn werk, voor personal coaching calls etc. En elk notitieboekje bewaar ik ook, daarom hecht ik veel waarde aan de kwaliteit.

Studentendrukwerk

Ik ben onwijs fan van de Studentendrukwerk notitieboekje. Bij Studentendrukwerk kun je jouw notitieboekje helemaal zelf ontwerpen, van de kaft tot de afwerking aan de binnenzijde. Het notitieboekje is een kwalitatief hoogstandje. De kaft is hard, waardoor het papier niet kan kreuken. Een ook het papier is van goede kwaliteit. Dit scheelt weer een pagina overslaan omdat de inkt doordrukt. Het proces om een notitieboekje bij Studentendrukwerk te maken is ook erg makkelijk. Je begint bij het kiezen van het formaat notitieboekje, A4 of A5, waarna je doorgaat met het ontwerpen van de kaft. Vervolgens kies je de afwerking voor de binnenzijde, hiervoor heb je de keuze uit blanco of lijntjes papier. Tot slot kies je de afwerking van de omslag: glanzend of mat. Nu heb je het ontwerp af en kies je het aantal oplages. Vervolgens ligt het binnen enkele dagen op je deurmat en heb jij uren schrijfplezier!


Dit artikel is in samenwerking met studentendrukwerk.nl  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

2020 @ True Blue by Demi | All rights reserved